Eilandjes-cultuur

Weken heeft dit gebiedje overhoop gelegen vanwege werkzaamheden uitgevoerd door het Hoogheemraadschap. Met divers materieel zijn deze werkzaamheden uitgevoerd en is het gebiedje uiteindelijk ook weer netjes gemaakt. Op dat éne eilandje na: een bank, een afvalbak en het gras eronder. Blijkbaar is er niemand op het idee gekomen om even de gemeente te bellen en aan te bieden om in één moeite door ook even de bank recht te zetten (want het is een zogenaamde ‘sta-op-bank’ geworden). Dat de gemeente zelf het onderhoud van deze verblijfsplek tijdelijk op een laag pitje heeft gezet, is begrijpelijk. Maar tot op heden wacht het bankje op eerherstel en het gras eronder op een maaibeurt. Over eilandjes-cultuur gesproken… Daar heeft de gebruiker van deze plek toch geen boodschap aan?

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Neem gerust contact op

Karin Jansen en Gonda Neddermeijer zijn de vaste gezichten van het Instituut voor Omgevingskwaliteit. Zij adviseren, voeren onderzoek uit, maken beleid en verzorgen trainingen op het gebied van de openbare ruimte, openbaar groen, veiligheid, toezicht & handhaving, management & regie, CPTED en omgevingspsychologie. Zij kunnen daarbij een beroep doen op de specifieke kennis en kunde van de medewerkers en participanten van de bedrijven uit het samenwerkingsverband.

Het Instituut voor Omgevingskwaliteit is een samenwerkingsverband tussen Eco Consult - Groen, Milieu & Management B.V. Kernel Groep B.V.Beccaria Instituut Wij bundelen onze krachten om invulling te geven aan professioneel management van de omgevingskwaliteit, waarbij nadrukkelijk het gebruik en de gebruiker van de publieke ruimte centraal staat. En dat doen wij graag samen met u!

Wij zijn te bereiken via:
Karin: +31 (0)6 - 5586 5620

karin.jansen@instituutvooromgevingskwaliteit.nl

Gonda: +31 (0)85 – 876 9711
gonda.neddermeijer@instituutvooromgevingskwaliteit.nl

 

Bezoekadres Postadres
Gouwestaete Postbus 357
Noordkade 64C 2740 AJ  Waddinxveen
2741 EZ  Waddinxveen  

Aanmelden nieuwsbrief

Wat leuk dat u interesse toont in onze website. Als u zich aanmeld voor onze nieuwsbrief dan houden we u voortaan op de hoogte van ontwikkelingen.

Uw aanmelding is gelukt!