Lunchgesprek “De waarheid ligt op straat”

Omgevingskwaliteit, we hebben er allemaal een beeld bij. Maar wat is het eigenlijk? En hoe krijgt u hier (meer) grip op? In een interactieve lunchgesprek gaan Karin Jansen en Gonda Neddermeijer samen met u op zoek naar een antwoord op die vragen. Input voor de interactie wordt gevormd door een bijzondere serie foto’s en opvattingen over omgevingskwaliteit vanuit verschillende invalshoeken. Die invalshoeken zijn zoal: inrichting van de publieke ruimte, beheer van de publieke ruimte, handhaving in de publieke ruimte, sociale veiligheid, omgevingspsychologie en gedragsbeïnvloeding.

Het is de bedoeling dat er tijdens het lunchgesprek een chemische reactie gaat plaatsvinden. Dat het gaat borrelen, prikkelen of zelfs een beetje knetteren. Met als gevolg dat u na het lunchgesprek anders tegen omgevingskwaliteit aankijkt en uw uitdagingen wellicht ook anders zult gaan aanpakken.

Misschien komt u tijdens het lunchgesprek niet toe aan het opeten van de heerlijke broodjes die voor u klaar staan. In ieder geval gaat u niet weg zonder het nodige hersenvoedsel!

U kunt in overleg met ons op iedere gewenste werkdag een lunchgesprek van 1 uur organiseren. Het lunchgesprek is in company. Nodig is een prettige, enigszins te verduisteren ruimte met beamer en projectiescherm of groot tv-scherm. Aan het lunchgesprek kunnen maximaal 20 personen deelnemen en de kosten bedragen € 385,= (excl. BTW) voor Nederlandse gemeenten en (vanwege de reisafstand en reiskosten) € 435,= voor Vlaamse gemeenten.

Zorgt u voor de zaal, de broodjes en het drinken? Dan zorgen wij voor het hersenvoedsel!

1 Reactie

  1. Isabelle Terrie, Stad Mechelen

    Wij hadden het lunchgesprek gewonnen op de dag van de publieke ruimte en hadden het genoegen Gonda en Karin bij ons in Mechelen te mogen ontvangen.
    Met tal van voorbeelden trachten zij je blik op de publieke ruimte te ‘verbreden’ en als ‘teaser’ je met een aantal problematieken zwart op wit te confronteren. Vooral interessant indien je deelneemt met collega’s uit verschillende gemeentediensten.
    Alleszins stof tot nadenken gegarandeerd…

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmelden nieuwsbrief

Wat leuk dat u interesse toont in onze website. Als u zich aanmeld voor onze nieuwsbrief dan houden we u voortaan op de hoogte van ontwikkelingen.

Uw aanmelding is gelukt!